Om oss

Hva står vi for

Aluconsult spesialtilpasser bur til deg og dine behov!

Aluconsult Bur AS drives av Kent Birkeland og Gry Asla.

Trygghet og komfort

Aluconsult-buret gir kjæledyret ditt trygghet og komfort under bilreisen. Hundeburet blir hundens faste plass og “hule” under bilturen. Samtidig er det sikkert og gir også god beskyttelse mot slingring, støt og brå bevegelser. Dette buret er dessuten helt knirkefritt. Under opphold på hytte og vekk fra hjemmet vil Aluconsult-buret være kjæledyrets naturlige, trygge hvilested og soveplass.

 
Sikkerhet dersom ulykken er ute
Man vet aldri når ulykken er ute, så det er viktig for oss å lage hundebur som er sikre for både kjæledyr og eier. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved at nettingen i buret er dempende for hunden og lett håndterlig for redningsmannskapene dersom ulykken er ute. Dette gir en økt sikkerhet for både kjæledyr og eier. Sterke og lette aluminiumprofiler beskytter ved kollisjon. Dette er en sikkerhet både for kjæledyr og eier. Det er viktig at sprinklene er tette, da dette gir en bedre fordeling for dyrets kropp ved en eventuell kollisjon. Mange andre bur har få – og kraftige sprinkler, noe som gir mer trykk for hunden, og vil gi mer skade. Buret er veldig håndterlig for redningsmannskaper dersom uhellet skulle oppstå.
 
Skreddersys etter mål og behov
Aluconsult hundebur kan skreddersys for hunder, katter og andre dyr, velegnet for utebruk.
 
Vedlikeholdsfritt materiale
Bur og vegger er bygget opp med sterke og lette alu-profiler, som er helt vedlikeholdsfrie! Du får solide hengsler i aluminium og vegger av PVC-belagt stålnetting. Dørene har skåtelås. Det finnes ingen skarpe kanter som kan skade dyret. Buret er åpent, lyst, og trivselsvennlig.
 
God luftsirkulasjon

Hvert år skjer det ulykker der kjæledyr får det for varmt i bilen. Med Aluconsult-bur er det netting hele veien og sørger for god luftsirkulasjon. Dette gir god ventilasjon og lufting, selv på varme sommerdager.

Spesialtilpasset til kenneler og veterinærklinikker
  • Bur leveres etter individuelle mål for det beste for kjæledyret ditt.
  • Til både kenneler, veterinærklinikker og biler.
  • Burene utnytter plassen størst mulig i dybden, noe som gir kjæledyret en god liggeflate og en god følelse av trygghet, samtidig som det er plassbesparende for eier.
Brukes av politi og tollvesen

Aluconsult-bur brukes blant annet av av politi og tollvesen.

En rekke klubber i Norsk Kennel Klubb er også store brukere av hundeburene våre, deriblant Norsk Engelsksetterklubb, Norsk Pointerklubb og Norsk Vorstehklubb.

Godt håndverk gir god sikkerhet

Sterke og lette aluminiumprofiler beskytter ved kollisjon. Netting gir god ventilasjon på varme sommerdager.

Buret tilpasses dine behov

Aluconsult bur kan skreddersys for hunder, katter og andre dyr, til både biler, kenneler og veterinærklinikker.

Hundeburene har gode referanser

Aluconsult hundebur brukes blant annet av politi og tollvesen, samt raseklubber under Norsk Kennel Klubb.

Handlekurv
Skroll til toppen